Loft Suite

Onze loft (70 m²) is voorzien van een Finse sauna, een Turkse stoomdouche en een bubbelbad. Een heerlijk balkon waar je uitkijkt over de Maas! Het is een heerlijke knusse plek waar je je kan ontspannen.

De Loft op de bovenverdieping heeft een 2-persoons Hästens bed en 2 losse slaapbanken. De loft beschikt over een eigen opgang, gratis parkeergelegenheid, een flatscreen tv, wifi en koffie- en theefaciliteiten. De tuinkamer ligt op de benedenverdieping. Deze kamer heeft een 2-persoons Hästens bed en gebruikt ook de badkamer boven. De badkamer heeft geen deur, maar enkel een gordijn.

In ons appartement zijn twee suites aanwezig, die apart of samen te boeken zijn. Kies voor comfortabel en sfeervol verblijf in onze Ibiza Suite op de begane grond of ga voor een luxe overnachting in de Loft, met uitzicht op de Maas en eigen Welnessruimte.

De Maas Suites zijn gelegen in het Belgische dorp Smeermaas (Lanaken). Gelegen in de nabijheid van natuurgebied Hochter Bampd en op steenworp afstand van het bruisende Maastricht, is er voor iedereen genoeg te beleven. Sport, cultuur en recreatie: het is er allemaal. Ook culinair gezien kom je niets tekort.

Zoek & Boek
Translate

Alle Voorzieningen