Omgeving

De Maas Suites zijn gelegen in het Belgische dorp Smeermaas (Lanaken). Gelegen in de nabijheid van natuurgebied Hochter Bampd en op steenworp afstand van het bruisende Maastricht, is er voor iedereen genoeg te beleven. Sport, cultuur en recreatie: het is er allemaal. Ook culinair gezien kom je niets tekort.

OMGEVING 4
OMGWEVING 3

Genoeg te doen

Elke dinsdag van 08.00 tot 13.00 uur. is er in het centrum van Lanaken een wekelijkse markt. 70 vaste standhouders, aangevuld met enkele losse deelnemers, zorgen wekelijks voor een zo gevarieerd mogelijk aanbod. Tijdens de vakantiemaanden juli en augustus wordt er extra animatie voorzien om het ook het vakantiegevoel naar de markt te brengen, genaamd “cultuur op de markt”. Een bezoek aan onze wekelijkse markt is zeker de moeite waard!

Naast de dagelijkse versmarkt op Markt Zuid (groente & fruit en verse vis) kun je op woensdag en vrijdag op de Markt in Maastricht terecht voor de uitgebreide weekmarkt. Op woensdag vind je er een warenmarkt en op vrijdag diezelfde markt, maar dan een grotere variant. Verse vis, ambachtelijke streekproducten en de bekende stoffenmarkt. Er is ongelooflijk veel te vinden!

Lanaken is een groene gemeente. De Maas, het nationaal park Hoge Kempen en de mooie natuurgebieden maken van Lanaken een mooie uitvalsbasis om in alle rust te komen genieten, te wandelen of te fietsen. Mooie natuurparken in de buurt:

Wil je Lanaken graag fietsend verkennen maar heb je geen fiets bij? Geen nood. Op de kinderboerderij van Domein Pietersheim, kun je er makkelijk één huren.

  • Telefoonnummer: 089 71 21 20
 
Reserveren
Translate

Alle Voorzieningen